Rick van Oudgaarden Personal Training


Samen werken aan de beste versie van jezelf.

Samen werken aan beste versie van jezelf

'Ieder persoon heeft zijn eigen doelen en heeft daarmee recht op een persoonlijke aanpak.'

Wij van Rick van Oudgaarden Personal Training houden van persoonlijke aandacht, van persoon tot persoon. In onze visie begint een goede samenwerking met een wederzijdse band van vertrouwen. Hiervoor beginnen wij met een intakegesprek waarin we bespreken wat JIJ wilt en wie JIJ bent. We willen graag een beeld hebben van JOU als persoon; 'Wát doe je gedurende de week? Hoe zie jij onze samenwerking voor je?' Als voorbeelden van vragen die gesteld zullen worden in het intake gesprek. 

Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar de beste manier om het trainen te kunnen aanpassen binnen jou dagelijks leven. Hier is 'ons' stukje werken. Sporten is een natuurlijke vorm van ontspanning en wij geven iedereen de kans om, op eigen niveau, te beginnen met deze ontspanning. 

Na het intakegesprek komen wij terug bij jou met een plan van aanpak, afhankelijk van jou doelen en de uitkomsten van het intake gesprek. Dit kan een persoonlijk sportschema met een aanvullend voedingschema zijn, tot wekelijkse 1-op-1 afspraken binnen of buiten de sportschool. Bij ons is het zo gek nog niet om flexibel te zijn, wij zijn dat ook. Om de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden werken wij met een maximaal groepsaantal van twee, hierdoor blijft de persoonlijke aandacht oprecht persoonlijk. 

Ér zijn al vele sporters voor je geweest van jong tot oud, beginner to topsporter. Iedereen is welkom, mits je samen wilt (leren) werken. 

 

Laten we eens beginnen met samen, werken.