Rick van Oudgaarden Personal Training


Samen werken aan de beste versie van jezelf.

Rick van Oudgaarden

Mijn naam is Rick van Oudgaarden, oprichter en eigenaar van Rick van Oudgaarden Personal Training.

Tijdens mijn tweede studiejaar van de opleiding tot Fysiotherapeut was ik de persoon die overduidelijk hulp nodig had. Géén conditie, zware astma aanvallen en meer dan 28 kilo te zwaar voor mijn lengte. Het werd tijd om te veranderen.

Mijn keuze toen? Een extreem crash-dieet, waarvan ik gelukkig nu weet hoe ongelofelijk slecht het was. Na maanden weinig eten vielen de kilo’s er af alleen ging ik als persoon ook mee. Géén energie, géén puf en als ik er op terugkijk, allesbehalve gelukkig.

Naast mijn studie Fysiotherapie (welke ik in 2013 heb afgerond) heb ik verscheidene banen binnen de Fitnesswereld gehad bij een verscheidenheid aan sportscholen. In de tussentijd ben ik mijzelf gaan interesseren in krachttraining en (sport)voeding. Stap voor stap leerde ik bij, met vallen en opstaan. Elke stapje was een nieuwe ervaring, een nieuw leermoment om vanuit verder te gaan. Hierbij was naast de theoretische kennis, ervaring één van de beste leerscholen.

In 2015 ben ik gestart met een cursus NLP, een communicatiestudie. Ik ben van mening dat goed leren communiceren de basis vormt voor wederzijds vertrouwen.  Inmiddels heb ik twee volledige jaren aan NLP Cursussen gevolgd waar ik met veel plezier en affiniteit mee werk in mijn dagelijkse werkzaamheden als Fysiotherapeut en Personal Trainer.

Oprechte persoonlijke interesse en inlevingsvermogen, daar haal ik mijn kracht uit, doe je met me mee? 

HBO Bachelor opleiding tot Fysiotherapeut  - 2007 / 2013

NLP Practitioner 2014 / 2015

NLP Master Practitioner 2015 / 2016

___________________________________________________________________________________________________________________

Ben van der Lans

Mijn naam is Ben van der Lans, werknemer van Rick van Oudgaarden Personal Training.

Momenteel zit ik in het 3e leerjaar van mijn sportopleiding CIOS Nova College in Haarlem. Hierbij richt ik mijn specialisaties op de vakken Fitness&Health en Loop- en conditietrainer. Naast mijn studie ben ik selectievoetballer van VV Ter Leede uit Sassenheim en heb ik nog ervaring in het beoefenen van meerdere spelsporten. Afgelopen jaar heb ik tijdens mijn stage bij Rick van Oudgaarden Personal Training veel ervaring opgedaan in de fitnessbranche.

Wat voeg ik toe?

* Passende trainingsschema voor jouw persoonlijke doel.

* Specifieke krachttraining gericht op jouw spelsport.

* Trainingen gebaseerd op verbeteren van looptechniek en conditie.

* Trainingen zijn het meerendeel overdag in te plannen.

 

Wil je lichamelijk fitter, sneller of sterker worden? Daar kan ik jou heel goed bij helpen!

Personal Trainer, Loop- en Conditietrainer.